Alles over de organisatie

Data Beyond

Succes in advanced analytics en digitalisering gaat verder dan enkel data en technologie. Het vraagt om een benadering die menselijkheid centraal stelt.

Data Beyond is ontstaan vanuit de behoefte aan innovatie met een menselijke touch. In een wereld waar klassieke corporate culturen vaak afstandelijk en bureaucratisch zijn, streven wij naar een aanpak waarbij de waarde voor de klant voorop staat.

Onze diensten en oplossingen zijn gericht op het creëren van waarde binnen een menselijke context. We geloven sterk in de kracht van creativiteit, betrokkenheid en teamwork voor het leveren van kwalitatieve resultaten.

Bij het selecteren van teamleden en samenwerkingspartners zoeken we naar mensen met zowel sociale vaardigheden als technische expertise. Deze combinatie is essentieel voor ons, zowel binnen ons eigen team als in onze samenwerkingen met klanten.

Samen met onze klanten creëren we een omgeving waarin doelgerichte creativiteit en innovatie kunnen bloeien.

Het ontstaan

Creativiteit Betrokkenheid en Teamspirit We zijn Bourgondiërs en houden van het leven. Samen zijn we Data Beyond. Samen staan we voor creativiteit, innoveren, ontwikkelen en doen. Wij geloven in eigenaarschap en samen waardevolle doelen bereiken. De geest de vrije hand geven, doen wat goed voelt.

Data Beyond is gebouwd op basis van gezond boerenverstand, terug naar het menszijn en het verschil zien tussen beweging en vooruitgang. Want vooruitgang is beweging in de juiste richting.

Team

Kennis delen en ontwikkelen door opleidingstrajecten, brainstormsessies, informele bijeenkomsten of gewoon door het elkaar te vragen zodat je technische vaardigheden en impact op de bedrijfsoperatie vergroot.

Maak onderdeel uit van het Data Beyond netwerk van IT-partners, professoren en universiteiten, innovatieve organisaties en initiatieven, en gelijkgestemden zoals data scientists, data engineers en data gedreven vernieuwers.

Begeleiding vanuit de Data Beyond gemeenschap om jouw ontwikkeling en groei te waarborgen. Daarnaast zorgen we dat de benodigde technische faciliteiten beschikbaar zijn.

De Data Beyond community is getalenteerd maar ook sociaal en ambitieus, een omgeving waar je je goed bij zal voelen. We willen regelmatig gezamenlijk leuke dingen doen. Hoewel deelname geheel vrijwillig is, zien we dat het overgrote deel van onze community actief betrokken is bij de vrijdagavond borrels, sportevenementen, gaming-party marathons, city-trips en nog veel meer.

Community

Ons team

Maak kennis met het team

Peter Bowes

Founding Partner

Michelle Watkins

Partner

Leo Greig

Associate

Haris Rice

Associate

Waarom Data Beyond

Waarom wij uw partner op het gebied van mensgericht en intelligent digitaliseren zijn.

01

Uw belang centraal

02

Menselijke maat

03

Gedoseerde transitie

04

Menselijke maat

Partners

We zijn niet alleen, onafhankelijk door afhankelijk te durven zijn