Maak kennis met Data Beyond

Expertise Gebieden

Samen met onze klanten creëren we een omgeving waarin doelgerichte creativiteit en innovatie kunnen bloeien, en waarbij de mens altijd centraal staat.

Data Management & Business Analyse

Het verzamelen, organiseren en beheren van gegevens voor waardecreatie en besluitvorming voor uw bedrijf.

In de dynamische wereld van vandaag is data de levensader van succesvolle bedrijven. Het effectief beheren van een scala aan gegevens is van essentieel belang. Maar nog belangrijker is het vermogen om deze gegevens voortdurend te vertalen naar waardevolle informatie en diepgaande inzichten. Dit vermogen vormt de ruggengraat van elke onderneming die streeft naar blijvende relevantie en concurrentievoordeel.

Data management omvat het verzamelen, organiseren en beheren van gegevens voor waardecreatie en besluitvorming. Het begint met het identificeren van relevante data en het opzetten van een robuuste infrastructuur. Dit omvat het handhaven van datakwaliteit, regelgeving en het bevorderen van een data-gedreven cultuur. Het is een voortdurend evoluerend proces, gericht op het aanpassen aan veranderende behoeften en technologieën. Kortom, het is een integraal onderdeel van de strategie en cultuur van een organisatie, waarbij data wordt gezien als een waardevolle troef voor innovatie en groei.
Business analyse is als het ontrafelen van een complexe puzzel, waarbij elk stukje informatie cruciaal is voor succes. Het omvat niet alleen het begrijpen van de behoeften van een organisatie en het vinden van oplossingen, maar ook het vertalen van data naar krachtige inzichten via dashboarding en managementinformatie.
Deze tools fungeren als het kompas van een bedrijf, waardoor leiders snel en doelgericht kunnen navigeren door een zee van informatie om weloverwogen beslissingen te nemen en groeimogelijkheden te benutten. Kortom, business analyse is de sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van een organisatie en het creëren van een pad naar duurzaam succes

Compliance Privacy & Security

Een integrale benadering, waarmee, door digitalisering, vervagende en overlappende grenzen beheersbaar blijven.

Een integrale benadering van compliance, privacy en security vanwege de toenemende digitalisering, waardoor de grenzen tussen deze disciplines vervagen en overlappen. Dit vereist een holistische aanpak om risico's effectief te beheren en vertrouwen te behouden.

Sleutel onderdelen bij deze integrale benadering zijn:
Drie-lines-of-defense-model voor een robuuste verdediging.
ICT-gebaseerde aanpak om de groeiende hoeveelheid gegevens te beheren.
Geautomatiseerd compliance-framework met inbegrip van operationeel risicobeheer, privacy- en cybersecuritymanagement.

Bij de invoering van een integrale oplossing wordt specifiek aandacht besteed aan:
Erkenning van de complexiteit van integratie en de noodzaak van diepgaande expertise.
Bewustzijn van risico's van automatisering en de rol van menselijke betrokkenheid.
Adoptie om een compliance-, privacy- en cybersecuritybewuste cultuur te bevorderen.

Succesvolle implementatie vereist een uitgebalanceerde aanpak, waarbij de volgende onderdelen worden onderscheiden:

Identificatie van specifieke uitdagingen en behoeften van de organisatie.
Ontwikkeling van een geïntegreerd raamwerk dat compliance, privacy en cybersecurity omvat.
Implementatie met aandacht voor menselijke betrokkenheid en culturele veranderingen.
Continue monitoring, evaluatie en aanpassing van het raamwerk om te blijven voldoen aan veranderende regelgeving en bedreigingen.

Het resultaat is een geïntegreerd raamwerk voor Compliance, Privacy en Security resulteert in een betere beheersing van risico's, behoud van vertrouwen van stakeholders en bescherming van zowel klantgegevens als bedrijfsactiva in een steeds digitalere wereld. Samen met onze klanten en gebaeerd op onze ervaring en deskundigheid, hebben we een aanpak ontwikkeld, waarmee we dit integraal raamwerk gedoseerd en afgestemd op de klant invoeren.

Accelerated Digitisation

Wij bieden samen met onze partners digitale oplossingen aan die de kernprocessen van onze klanten transformeren.

Wij bieden samen met onze partners digitale oplossingen aan die de kernprocessen van onze klanten transformeren. Dankzij het flexibele raamwerk van onze partners kunnen we snel en kostenefficiënt op maat gemaakte oplossingen leveren.

Met ons unieke raamwerk van data-gedreven bouwstenen kunnen we een breed scala aan functionaliteiten aanbieden, waaronder klant- en relatiebeheer, voorraad- en productbeheer, projectadministratie, en nog veel meer. Dit stelt onze klanten in staat om te excelleren in de wereld van intelligente digitalisering en procesautomatisering.

Onze aanpak is gericht op het begrijpen van de behoeften en specifieke situaties van onze klanten. We starten met het in kaart brengen van hun vraag, gevolgd door het samenstellen van een functionele beschrijving die precies aansluit bij hun behoeften. Vervolgens selecteren we de juiste bouwstenen en configureren we deze op maat voor de klant. Dit resulteert in een technisch ontwerp dat naadloos aansluit bij hun eisen en wensen. Onze klanten profiteren van op maat gemaakte oplossingen, geleverd in recordtijd en tegen een fractie van de normale kosten.

We streven niet alleen naar het bieden van een oplossing, maar ook naar het garanderen van een soepele acceptatie en integratie binnen hun organisatie. Met onze aanpak zetten we onze klanten op voorsprong, waarbij we niet alleen voldoen aan hun huidige behoeften, maar ook anticiperen op toekomstige uitdagingen. Kortom, we bieden niet alleen oplossingen, maar creëren ook mogelijkheden voor groei en innovatie.

Duurzaam Mensgericht Organiseren

We geloven dat ware bedrijfsverbetering mede gaat om het centraal stellen van mensen duurzaamheid. 

We geloven dat ware bedrijfsverbetering niet alleen draait om het optimaliseren van processen, maar ook om het centraal stellen van mensen en het waarborgen van duurzaamheid.

We begrijpen dat bedrijven succesvol zijn wanneer ze hun menselijk kapitaal koesteren en een positieve impact hebben op hun omgeving. Daarom hebben we onze oplossing ontwikkeld met een duidelijke focus op menselijk welzijn en milieuvriendelijkheid. We geloven dat door het versterken van uw medewerkers, het bevorderen van inclusiviteit en het respecteren van ethische normen, uw bedrijf niet alleen floreren, maar ook een blijvende positieve invloed hebben op de wereld om ons heen.

Onze oplossing omvat een uitgebreid scala aan diensten en benaderingen, waaronder datamanagement & business analytics; compliance, privacy & security en rapid software development en integratie. Door deze diensten te integreren met duurzaam mensgericht organiseren bieden we een holistische aanpak die niet alleen gericht is op het verbeteren van operationele efficiëntie, maar ook op het stimuleren van een cultuur van betrokkenheid, innovatie en duurzaamheid binnen uw organisatie.

Onze aanpak richt zich op het vormgeven van veranderingstrajecten die mensgerichtheid en duurzaamheid bevorderen. We doen dit door middel van zorgvuldig ontworpen programma's voor verandermanagement, transitiebegeleiding en adoptietrajecten. Bovendien bieden we coaching en teamontwikkelingstrajecten om ervoor te zorgen dat uw medewerkers optimaal profiteren van de veranderingen en zich volledig kunnen inzetten voor het realiseren van uw organisatiedoelen. Met onze mensgerichte en duurzame benadering, zal uw organisatie niet alleen efficiënter worden, maar ook veerkrachtiger, inclusiever en ethisch verantwoord. Uw medewerkers zullen gemotiveerder zijn, uw klanten zullen loyaler zijn en uw organisatie zal een positieve reputatie opbouwen als een leider in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kortom, u kunt niet alleen uw bedrijf transformeren, maar ook een blijvende impact hebben op de wereld om ons heen.